Privat udlejning i Agger Havn Feriecenter:

Trænger du til afslapning og ferie, har vi det perfekte renoveret hus i Agger Havn Feriecenter.

Hvis du vil behandle det, som var det dit eget, selv ryde op og gøre rent efter dig, kan vi tilbyde dig nogle fantastiske hyggelige dage til SUPER BILLIGE PRISER.  🤪

Vi har én af de 101 lejlighedder i feriecentret, hvor der tilhører lille svømmehal med sauna, minigolfbane, fodboldbane, petanquebaner, beachvolley bane samt stor fin legeplads. Der er også et aktivitets rum med bordtennis og pool bord, som alt er til fri afbenytelse af lejlighedernes beboere. Ingen wi-fi eller diskotek, men de ideelle faciliteter for NÆRVÆR.

Der er ca. 150m til fjorden og 1000m til vesterhavet med de fine sandstrande. 300m fra os er Krik Vig, som er et yndet sted for windsurfere. 

Beliggende i de naturskønne hedearealer mellem Flade Sø, Ørum Sø og Limfjordens udmunding bør man jo osse tage en fiskestang med på en hyggetur. Ellers er der kun 150m. til Agger havn, hvor man kan købe friske fisk og evt. eksperimentere med aftensmaden på gasgrillen, på den skønne syd/vest vendte træterrasse.

Tag blot sengelinned med, toiletsager/papir, håndklæde, viskestykke og evt. en god bøf/vin til huset og så noget fornuftig beklædning til at være ude i naturen, så lover vi det bliver fedt.

 😉

Ud over evt. at stresse af med en god bog, er der noget som fangede vores interresse. NATUREN... Tag et par vandre eller LØBESKO med og få nogle fantastiske ture i den friske luft og skønne natur. Lyset er helt specielt pga alt vandet omkring os og dyrelivet er rigt. Leg ornitolog med en kikkert og gå en tur i fuglereservatet nord for Agger. Spænd evt. også cyklen eller mountainbiken på bilen og kør på nogle skønne cykelture ud i den smukke og barske natur. Kort sagt - kom på opdagelse.  

🙂

Er du vant til STRESS OG JAG!!, ja - så er vi nabo til noget du bare skal bruge nogle dage på: THY NATIONALPARK. (Hent deres app til tlf.) Den går fra vores Agger tange, forbi Lodbjerg fyr og helt op nord for "Cold Hawaii" med skumsprøjt og surfere i massevis.  De har også lavet kort med cykel- og vandreguide, så bare kom ud og oplev et stykke af Danmark og bagefter hjem for at SLAPPE AF i vores skønne hus/feriecenter.

Feriecentrets svømmehal har åbent fra påske til og med uge 42. I Hurup som kun er 10 km væk, har det lækre Sydthy Kur & Svømmebad åbent året rundt.
Under "Feriehus udlejes" kan flere nyttige Links findes.

Se billeder i fotoalbum ude i siden.

Interesseret ?

Se priser og kalender under FERIEHUS UDLEJES

 

Størrelser:

Lejlighederne er på ca. 60 m2 fordelt på 1½ plan og indrettet til 6 personer. Stueetagen indeholder en opholdsstue kombineret med køkken. Der forefindes også et soverum i stueetagen samt badeværelse med bruseniche. Til hver bolig hører en delvis afskærmet, sydvendt terrasse med havemøbler. Ovenpå er et lille repos, der giver adgang til 2 mindre soverum.

 

 

 

Af gratis fællesfaciliter findes dejlig, indendørs swimmingpool, sauna, bordtennis, poolbord, minigolf, peanquebaner, boldbane og stor legeplads. Solarium kan benyttes mod betaling. Møntvaskeri med vaskemaskiner og tørretumblere på stedet.

Google kort Agger / Placering HER

KOM I FACEBOOK GRUPPE MED OS - HER